caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption

Vi tilbyder

  • Tømrer/snedkerarbejde i fagentreprise
  • Nybygning
  • Hovedentreprise
  • Tagarbejde
  • Totalentreprise
  • Tilbygninger

 

Sølund Totalentreprise ApS er et alsidigt byggefirma med erfaring inden for alle faser af byggeriet, fra projektering til endelig aflevering. Vores speciale er byggeopgaver med sjæl, hvor vi har mulighed for at tilfredsstille den kræsne kunde, med f.eks. skibsgulve, mønster parketgulve, forskelligt tagarbejde med specialbyggede kviste og karnapper, skiffertage og tegltage. Derudover også diverse inventararbejde, f.eks. specialbyggede radiatorskjulere, indbyggede skabe og snedkerkøkkener – ja, det er kun fantasien, der sætter begrænsninger for, hvordan vi kan være med til at løse din byggeopgave på alsidig vis og med sjæl.

På baggrund af dine ønsker udarbejder vi skitser og senere hen 3D-tegninger og modeller til brug for præcis udførelse af byggeriet. Udarbejdelsen af 3D- tegningerne sikrer en meget præcis forventningsafstemning tidligt i byggefasen og kan tilmed sikre, at flere dele af byggeriet kan forberedes på vores snedkerværksted, fremfor at blive tilvirket direkte på byggepladsen. Dette sikrer generelt en lidt højere kvalitet og ofte en forkortet byggeperiode.

 

 

 

Sølund Totalentreprise er et alsidigt byggefirma med erfaring inden for alle faser af byggeriet, fra projektering til endelig aflevering.

Sølund Totalentreprise er et alsidigt byggefirma med erfaring inden for alle faser af byggeriet, fra projektering til endelig aflevering. Kontakt : info@soelundaps.dk