caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption
caption

Om os

Sølund Totalentreprise ApS er drevet af Thomas Christensen, 43 år, som er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

 

Thomas har over 20 års erfaring som tømrermester og byggeleder og har en bred erfaring indenfor byggeri. Erfaringerne spænder kort sagt lige fra udførelse af inventaropgaver på eget maskinsnedkerværksted, til opførelse af parcelhuse.

 

Motivationen hos Thomas har altid været båret dels af glæden ved at udføre og betragte godt udført håndværk og finde løsninger på udfordrende opgaver, og dels gennem forfølgelsen af den personlige tilfredsstillelse og stolthed, der følger med det at udføre og aflevere et stykke arbejde, man kan være bekendt.

Denne jagt på personlig tilfredsstillelse gennem udførelsen af veludførte byggeopgaver er stadig den primære motivationsfaktor for Thomas og er også en af hjørnestenene i Sølund Totalentreprise ApS.

Mail: info@soelundaps.dk

Telefon: +45 21 99 85 95

Kontakt

Sølund Totalentreprise er et alsidigt byggefirma med erfaring inden for alle faser af byggeriet, fra projektering til endelig aflevering.

Sølund Totalentreprise er et alsidigt byggefirma med erfaring inden for alle faser af byggeriet, fra projektering til endelig aflevering. Kontakt : info@soelundaps.dk

Om os

Sølund Totalentreprise ApS er drevet af Thomas Christensen 43 år, som er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

 

Thomas har over 20 års erfaring som tømrermester og byggeleder og har en bred erfaring indenfor byggeri. Erfaringerne spænder kort sagt, lige fra udførelse af inventaropgaver på eget maskinsnedker værksted, til opførelse af parcelhuse.

 

Motivationen hos Thomas har altid været båret dels af glæden ved at udføre og betragte godt udført håndværk og finde løsninger på udfordrende opgaver, dels forfølgelsen af den personlige tilfredsstillelse og stolthed der følger med det at udføre og aflevere et stykke arbejde man kan være bekendt - Denne jagt på personlig tilfredsstillelse gennem udførelsen af veludførte byggeopgaver er stadig den primære motivationsfaktor for Thomas og er også en af hjørnestenene i Sølund Totalentreprise ApS.